+46 (0)31 - 84 04 50 info@conera.se

OM OSS

ConEra startades 1983 som ett traditionellt profilföretag i Göteborg. Med ett namn som betyder ”med tiden” på latin, har stagnation aldrig varit ett alternativ för oss på ConEra. Tur då, att vi har lyckats knyta till oss en samling medarbetare som brinner för att hitta kreativa och nyskapande lösningar på våra kunders behov. Fler och fler företag inser vikten av att tänka igenom allt som görs i varumärkets namn. Och det är goda nyheter för oss, eftersom vi länge har hävdat att profilprodukter har en självklar plats i varje genomtänkt marknadsplan. Syftet med produkten har alltid varit i fokus för oss, att kalla det för produktmedia är ett synsätt som också beskriver detta förhållningssätt till reklamartiklar och profilkläder. Vår samlade erfarenhet har gjort oss till duktiga strateger med kunskap om både tjänster och produkter, men vi har också kapacitet att hantera snabba beställningar när det behövs. För dig som överväger att göra affärer med oss, kan det också vara av intresse att: Vi som enda svenskt företag är partner i IGC Global Promotions.

ATT ANLITA CONERA

Vår arbetsmetod

1. ANALYS

Läs mer

En kreativ och erfaren projektledare hjälper dig både med idéarbete och konkret planering. Vid starten av ett nytt projekt går vi igenom vilket syfte som ska uppnås och hur de tidsmässiga och ekonomiska förutsättningarna ser ut för dig. Vi förankrar också vilka former, färger och material som passar ihop med ditt varumärke. Därefter tar vi fram produktförslag. Det är här och nu som ConEras kompetens skapar verklig affärsnytta för dig.

2. DESIGN

Läs mer

En väldesignad profilprodukt gör precis det avtryck som du vill att den ska göra. ConEras designers formger produkter som kommunicerar ditt varumärkes kärnvärden och som dessutom gör sitt jobb: skapar mervärde åt både dig och dina kunder.

3. PRODUKTION

Läs mer

Vi hittar tillverkare som passar för varje uppdrag. Vare sig produktionen sker i Asien, Europa eller Sverige ser vi till att ha god inblick och kontroll. Något som förenklas avsevärt av vårt medlemsskap i Global Promotions och av det faktum att vi har ett eget kontor i Hong Kong.

4. DISTRIBUTION

Läs mer

De färdiga produkterna kan både lagerhållas och distribueras av oss. Med en egen, skräddarsydd webbshop blir det enkelt att sköta och överblicka företagets inköp.

IGC – GLOBAL PROMOTIONS

Det sägs att det aldrig är mer än sju handslag mellan dig och vem som helst på jorden. Med ConEra kommer världen ännu lite närmare. Ett handslag med oss betyder nämligen att du samtidigt knyter kontakter med 56 andra företag från 49 olika länder, på fem kontinenter. Hur det hänger ihop? Jo, ConEra är som enda svenskt företag partner i Global Promotions, ett nätverk som gör det möjligt för oss – och därmed för våra kunder – att dra nytta av alla de fördelar som det innebär att vara en stor, global aktör. Med våra partnerföretag världen över utbyter vi både kunskap och idéer. Och eftersom vi tillsammans har en inköpsvolym på över 500 miljoner USD/år kan vi ställa höga krav på våra leverantörer. Det gäller såväl pris och kvalitet som tillverkningsförhållanden. Läs mer om Global Promotions – www.igcpromotions.com

WEBSHOP

Många av våra kunder har valt att låta oss utforma en skräddarsydd webbshop, genom vilken de kan beställa sina egna produkter. Det är en lösning med åtminstone tre viktiga fördelar: 1. Resurssparande istället för att låta varje kontor eller avdelning ägna tid åt beställningar, kan allt skötas centralt. För en stor organisation kan en egen webbshop innebära betydande besparingar. 2. Kontroll när alla inköp går genom ett och samma ställe får du full kontroll över vad som tillverkas och delas ut i ditt företags namn. 3. Uppföljning med en egen webbshop blir det enkelt att både planera och följa upp era investeringar. En analys av en produkts popularitet finns en knapptryckning bort.

En lösning på detta är pinksizeforlife Vill du veta mer om hur du kan effektivisera ditt företags arbete med profilprodukter? Ta kontakt med något av våra kontor.

CSR

CSR, eller Corporate Social Responsibility, är idén att företag ska ta ansvar för hur de påverkar samhället. En idé som idag avspeglas såväl i lagtexter som hos konsumenternas frågor och krav. Samtidigt som människors engagemang i och medvetenhet om hållbarhetsfrågor har ökat avsevärt sedan ConEra startades i början av 1980-talet, går det inte att förneka att det samtidigt har blivit tuffare att konkurrera på den globala marknaden. Därför behöver många företag gå samman och ta ställning mot inhumana och miljöfarliga produktionssätt. Vårt partnerskap i Global Promotions innebär att vi gör just det. Tack vare att vi tillsammans är stora, kan vi också ställa höga krav på våra leverantörer. På Global Promotions webbplats kan du läsa mer om hur vi höjer standarden i profilbranschen.