+46 (0)31 - 84 04 50 info@conera.se

Vi gjorde det !

2019 var ett år med spännande förändringar för vår del. Efter 36 år i samma lokaler tog vi steget upp två trappor i samma hus. Vi lämnade en överdimensionerad utställning bakom oss och fick en magnifik utsikt på köpet. Vilken ynnest att få plocka russinen i kakan och gå vidare.

Vi lyckades på 4 veckor att flytta ut, flytta in, genomföra tidernas största utförsäljning, inviga de nya lokalerna och allt detta samtidigt som vi arbetade på med fullt fokus på våra kundprojekt. -Det här året riktar jag mina tankar till ConEras fantastiska medarbetare som visat vart skåpet skall stå. Med stort engagemang och vilja har det gått som en dans. TACK!

Det brukar sägas att vår bransch är en temperaturmätare för hur svensk ekonomi mår. Under 2019 har det talats om att det är regn på väg efter flera år av solsken. Men min bild av läget är att solen fortfarande skiner och att vi ser fram emot ett 2020 som kan liknas vid en bra svensk sommardag. Inte för varmt, inte för svalt. Snarare har vi en perfekt temperatur att verka i. Vi har under året lyckats knyta flera nya spännande kunder till oss och nu är det dags att leverera, att hålla det vi lovar, att göra vårt jobb. 2020 är ett år med riktigt bra utsikter.

/ Henrik