+46 (0)31 - 84 04 50 info@conera.se

Att ge en gåva till sina medarbetare och kunder vid jul är en självklarhet för många företag. Vad man däremot glömmer bort är att en gåva till sommaren både kan vara ett utmärkt alternativ till julklappen eller ett strålande komplement.

– Till sommaren ska man först och främst satsa på något mottagaren har användning av. Snygga badlakan av god kvalitet, gåvokort där mottagaren själv får välja sin gåva eller något som är användbart i grilltider. Grilltång, hamburgerpress, kryddor, oljor och marinader är bra exempel. Sedan är det en hel del företag som springer lopp under vår och höst. Då är en funktionströja med en tryckt logotyp en perfekt gåva som medarbetaren faktiskt använder både under lopp och träning. En sommarjobbare kanske man vill premiera lite extra och då kan en vattenflaska eller matlåda vara en utmärkt sommargåva, berättar Inger som arbetar på ConEras kontor i Karlstad.

Beställ dina sommargåvor i god tid innan du ska dela ut dem. Kontakta oss på ConEra så kan vi guida dig till rätt val av produkt och märkning.