+46 (0)31 - 84 04 50 info@conera.se

Var ute i god tid och tänk framåt med julklapparna till dina anställda. ConEras VD Henrik Zetterström berättar hur du ska tänka!


Visst kan det
kännas segt att tänka på julklappar redan i maj, men faktum är att många stora företag lägger sina beställningar just då. Men behöver man beställa julklapparna i maj eller hur ser det ut? ConEras VD Henrik Zetterström berättar mer.

  • Jo, så är det, vi har många kunder som vill ha deras julklappar klara innan semestern i juli för att sedan kunna luta sig tillbaka och få en lugn tid fram till jul. Det mest vanliga är dock att börja titta på klappar lite senare. När vi åker på mässa i augusti är det fullt fokus på julklappar och i september brukar vi bjuda in till julbord i vår utställning, vilket är ett sätt att starta processen ihop med våra kunder. Lägger man sin beställning i september är man fortfarande ute i god tid, säger Henrik.
    Vad ska man då välja för julklapp?
  • Gåvokort har blivit väldigt populära just för att mottagaren själv får välja sin gåva. Man kan ju också tänka fler jular framåt. År nummer ett ger man en brandvarnare, år nummer två en brandfilt och år nummer tre en brandsläckare, fortsätter Henrik.
    Ha du något annat bra tips när det kommer till julklappar?
  • Se julklappen som en chans att kommunicera något du vill förmedla. Det mesta du får i händerna framför dig talar till ditt sjätte sinne. Se klappen som en möjlighet att säga något till mottagaren genom att matcha gåvans egenskaper med vad du vill kommunicera, avslutar Henrik.