+46 (0)31 - 84 04 50 info@conera.se

Kan man köpa en och samma julklapp till alla medarbetare på företaget och samtidigt göra alla nöjda? Mikael Hedin på ConEra medger att det kan vara klurigt att hitta en gåva som passar en olikartad målgrupp, men om man tänker till finns det faktiskt bra och användbara gåvor som passar många.

Gåvokort är ett väldigt bra exempel på en julgåva som passar alla. I och med att mottagaren själv väljer sin gåva är det svårt att misslyckas. Just nu är Mannerströms gåvokort väldigt populära. Som extra förmån ingår här också en bonusgåva som levereras tillsammans med gåvokortet och gör det här till ett riktigt prisvärt kort, berättar Mikael Hedin.

– En annan riktigt bra produkt som passar både män och kvinnor är en resväska! Kanske låter konstigt, men alla reser ju någon gång och oavsett man tar bil, flyg eller tåg kommer en väska till använding. Inför jul har vi kampanj på en cabinväska i hårdplast med kombinationslås och fyra dubbelhjul som är perfekt för weekendresan. Den levereras i en snygg presentkartong, så här är julklappen redan inslagen och klar, fortsätter Mikael.

Det finns många fina julgåvor att välja mellan, men viktigast att komma ihåg är att gåvan ska komma till användning.