+46 (0)31 - 84 04 50 info@conera.se

När det gäller profilkläder finns en uppsjö att välja mellan. Oavsett vilken typ av profilkläder du är ute efter har ConEra kompetensen att vägleda dig rätt.

– För mig handlar det alltid om att ha en god dialog med kunden och verkligen förstå vad syftet med produkten är. För ett par år sedan var det vanligt att företag beställde t-shirts som skulle hålla för ett event eller två, men idag fokuserar man mer och mer på hållbarhet. Då är det viktigt att valet av profilkläder också speglar företagets hållbarhetsarbete och håller en god kvalitet. Vill man ha en produkt som håller i längden finns det mycket att välja på som är bra för både människa och miljö. Speciellt när det gäller bomull, berättar Mikael Hedin på ConEra som arbetat med kläder i många år.

Applikationer höjer ditt varumärke

När man brandar sina plagg är det viktigt att tänka igenom vart logotyp och eventuellt budskap placeras. Likaså val av färg på tryck eller brodyr.

– Mitt tips är att jobba med snygga applikationer som trycks eller broderas ton i ton. Då kan man få ett riktigt fina resultat och imagen på företagspikén eller företagsskjortan höjs väsentligt. Plagget blir något man med stolthet vill ha på sig även efter arbetstid, avslutar Mikael.